17 September 2011

pARt 2 OF THE STOry BeFORE...

Salam..kembali kita kepada penyambungan post yang lalu..

Dengan ini dirasmikan bermulanya siri ke 2 untuk post yang lalu..kisah ketika kembali masuk ke rumah yg baru ngan roomate yang baru so malam 2 nak dijadikan tingal mama n abah je yg x balik lagi...so lpas kuaq bli barang malam 2 dengan housemate dayah yg sorang ni dpa nak balik la lpas 2..eqin pon datang la datang ngan geng nak teman kan dayah malam 2...

Kta orang mmg dah janji sebelum balik sini lagi kata nak jumpa malam 2 nanti..so ekin pon datang la..so tertunai la janji ktaorang..malam 2 dalam kol 11 malam mama pon nak berangkat balik la tp dayah pon rsa macam x sedap hati je nak lepas balik..nth la kenapa..malam 2 jegak lpas mama kuaq jap je diorang pon patah balik jap kata nak ambik laptop tertinggal..masa 2 mmg x nak lpas diaorg p je..entah la kenapa..

Lpas 2 mama contact aku kata dia x sedap hati la macam ade benda nak jadi..so ape lagi aku suruh je diaorang datang tdo umah aku..so malam 2 aku spend dengan diorang la tdo kat ruang tamu ni..hehehehe..
esok pagi tu mama buatkan kami sarapan n siapkan masak tengah hari lagi..best gla rasa massa tu..lpas tengah hari tu baru diaorang balik..lega hati aku diaorang sampai dengan selamat ke rumah...

Kembali ke situasi umah aku plak..macam2 hal jadi kat umah aku masa tu,,x nak la cta nanti kata mengaibkan plak org nanti so biar la simpan sendiri..aku pon sekarang ni dah dekat seminngu dah dekat sini rasa selesa sangat dengan umah ni la kan so esok adalah birthday aku ..aku nak ade kan party kat umah aku ni so waiting for the tomorrow..



 

p/s:waiting for tomorrow..


No comments: